Farmaceutische Industrie - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Yoores is gespecialiseerd in het aantrekken van de juiste kandidaten voor iedere vacature. Afhankelijk van de behoefte van onze klanten doen we dit door de inzet van onze 
flexibele Recruitment Services.

Yoores richt zich onder andere op organisaties binnen de farmaceutische industrie, waarbij zij voor AstraZeneca gedurende 5 jaar nagenoeg alle posities heeft vervuld. Onder deze organisatie hangen tevens Acerta Pharma en MedImmune. AstraZeneca kenmerkt zich wereldwijd als een door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf. In de farmaceutische sector is het vinden en vasthouden van het juiste talent niet altijd eenvoudig; dit is voornamelijk te wijten aan de verscheidenheid aan functies binnen deze branche. 


Vanuit het hoofdkantoor van AstraZeneca in Nederland focust de organisatie zich met name op marketing- en salesgerichte vacatures. De locatie Nijmegen valt als productielocatie te beschrijven, gespecialiseerd in kleine vullijnen en heeft daarom met name vacatures op het gebied van productieprocessen. Acerta Pharma in Oss heeft voornamelijk functies vacant die gericht zijn op het onderzoek naar en het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen.


Yoores nam voor AstraZeneca het recruitmentproces bij alle vacatures uit handen. Door ruime ervaring in de markt wist Yoores exact waar de doelgroepen zich bevonden en hoe deze optimaal te benaderen waren met als resultaat het invullen van de vacatures met de juiste kandidaten. Tevens assisteerde Yoores bij het uitdragen van de Employer Brand van AstraZeneca in Nederland.


 

 

Kees-Jan, Recruiter, vertelt:

Bij AstraZeneca Nederland wordt gewerkt met drie therapeutische area’s namelijk, Oncologie, Respiratoir en Cardiovasculair. Voor al deze indicatiegebieden vervulden wij nagenoeg alle vacatures binnen de gestelde termijn. Een kleine greep uit de soorten vacatures die door Yoores zijn vervuld: Rayonmanager Respiratoir, Key accountmanager, Cell Biology Technician, Medical Science Liaison, Product Specialist, Medical Advisor, Research Scientist Discovery, Associate Director Biology and Translational en ICT Business Partner. Vanaf 2014 heeft Yoores ruim 140 vacatures succesvol ingevuld.


Zodra organisaties begrijpen hoe de dienstverlening van Yoores in elkaar steekt, is het verschil ten opzichte van bijvoorbeeld werving- en selectiebureaus duidelijk voelbaar. Door doelgroeponderzoeken, marktonderzoeken en data-analyses te combineren, weet Yoores exact welke kandidaten bij welke organisatie passen en hoe deze efficiënt én effectief aangetrokken moeten worden. Dit levert iedere klant een besparing op in tijd en budget. Omdat alle uitingen uit naam van de klant worden gedaan, levert Yoores een positieve bijdrage aan de Employer Brand.

Redenen voor de inzet van Yoores

  • Vacatures worden sneller ingevuld
  • Door een grotere reikwijdte is de kwaliteit van de kandidaten toegenomen
  • Employer branding wordt opgebouwd
  • HR wordt volledig ontlast
  • Candidate Experience gaat omhoog
  • Toegang tot diverse database aan potentiële kandidaten
  • Kostenbesparing
  • Retentie van nieuwe medewerkers is veel hoger dan bij W&S bureau

Wie gingen jou voor

Meer informatie

Bekijk Video

Bekijk in onderstaande video van 2 minuten hoe onze flexibele Recruitment Services werken!

Download Brochure

Download direct de brochure met informatie over de Yoores Recruitment Services!

Demo inplannen

Wil je meer informatie over hoe onze Recruitment Services specifiek voor jou kunnen werken?
Vraag direct een demo aan!

behappy title