+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Our Recruiter

What can you expect from us?

 • A fully functioning careersite in your corporate identity
 • Manage your vacancies in your own online environment
 • A fully equipped ATS to safeguard your candidate process
 • Access to Recruitment Marketing tools to optimize your intake
 • 24/7 insight into your recruitment KPI’s and marketing data
 • Access to the Yoores Knowledge Base and Tutorials
 • Real-time insight into the candidate experience
 • AVG & GDPR compliant

Overstappen

Als je vervolgens googlet op ‘overstappen’, zie je al snel dat de verandering naar een andere energieleverancier, telefoonprovider of zorgverzekeraar bovenaan staan.

 

Waarom hebben we toch allemaal die basale behoefte om daarin te veranderen en hebben we die behoefte minder als het gaat om een zakelijke overstap naar een ander bureau?

 

Niets menselijks is ons vreemd, de “mensch” houdt vanuit de basis niet van verandering, ook ik kan daarin wat star zijn. Maar dat neemt niet weg dat veel organisaties graag vast blijven houden aan de vaste bureaus en lange zakelijke overeenkomsten. Redenen te over om daarvoor te kiezen: de klant kent ons, levert op tijd, het gaat goed en dat willen we graag zo houden. Daar is niets mis mee.

 

Desalniettemin zou je vanuit ondernemerschap ook eens kunnen overstappen/veranderen. Wánt ook al gaat iets goed, er is altijd ruimte voor verbetering. Hoe goed de vaste partij/leverancier ook voor je is.

 

In mijn werk als Business Development Consultant binnen de HR Consultancy, spreek ik dagelijks organisaties die werken met vaste partijen en leveranciers. De rode draad is dat men graag werkt met de bedrijven waar ze al jaren mee werken, of het graag in eigen beheer willen houden. Aan mij om met hen in gesprek te gaan, te laten nadenken of de huidige capaciteit en expertise succesvol genoeg is om hun recruitmentproces vorm te geven. Én om te zorgen voor het eerste contact.

 

Van één van mijn vorige werkgevers heb ik geleerd “geen contact is geen contract.” Zo waar! Het lijkt simpel maar is voor velen een hoge berg in plaats van een kleine drempel. De basis begint bij een eerste contact, vanuit daar kijk je naar hoe processen geregeld zijn. Je luistert naar wat de behoeftes zijn, wat men graag anders of verbeterd ziet. Of juist niet!

 

Vanuit onze dienstverlening als Recruitment Solutions Provider zijn wij benieuwd hoe organisaties omgaan met Employer Branding (het uitdragen van het werkgeversmerk), hoe men zorgt voor het succesvol vormgeven van het recruitmentproces, en voor het juist en effectief invullen van openstaande vacatures. Employer Branding is erg essentieel in de strijd om talent binnen te halen én om te behouden. Wat is het onderscheidend vermogen van jouw organisatie, hoe professioneel is de recruitment en hoe draag je als organisatie de wervingsuitingen uit?

 

Empower your recruitment, er is ruimte voor verbetering, sta je open voor verandering en/of een overstap? De basis begint bij een eerste contact, overstappen kan altijd nog?.

 

Marloes te Wierik

Business Development Consultant

Yoores Recruitment Solutions

Empower your recruitment

Are we a match?

Our unique recruitment concept is not for everyone, we can be very clear about that. But do you want to stay in control, set up a powerful careersite for your organization and generate maximum inflow through that site, reduce costs and the time-to-hire and become less dependent on recruitment agencies? Then we are a match!

Who is Yoores

Yoores Recruitment Solutions has been active in the world of Recruitment Process Outsourcing for over 10 years. As a market leader in the RPO environment, we specialize in optimizing recruitment processes to connect the best talent to your organization as efficiently and effectively as possible, tailor-made and fully client-branded. The difference with traditional RPO solutions is that our RPO is completely tailor made and controlled by you. We do this by giving you full control over the recruitment process where you decide which activities you carry out and which activities you leave to us. RPO has never been this flexible!

 • Supported over 50 customers
 • More than 7,500 vacancies successfully filled
 • Fully secured candidate process
 • Completion rate of 96%
 • Total savings of over € 25 million for our customers *
 • Total Network of 7,000,000+ job seekers
 • Opening hours Recruitment Center from 8.30 am to 11 pm

*Set against hires through employment agencies