Business Cases - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

 

Case study: Manufacturing

Geschikte kandidaten vinden in een zeer technische en specialistische markt die bovendien een grote krapte kent. Voor die taak ziet VanRiet Material Handling Systems zich dagelijks gesteld. Reden om Yoores in te zetten als Recruitment partner om dit probleem te tackelen.

 

Case study: Food & Feed

De beperkte naamsbekendheid en merkherkenning maken het lastig om gespecialiseerd personeel, zoals engineers en voedingsmiddelentechnologen, aan te trekken. Ook voor Olam was dat een uitdaging voordat ze overgingen op de Recruitment Services van Yoores.

 

Case study: Installatietechniek

De bouw en installatie behoren tot de sectoren waar de arbeidsmarktkrapte het hoogst is. Bij Unica was de toename in bouwprojecten duidelijk merkbaar. Geweldig voor het bedrijf natuurlijk, maar hierdoor ontstond er wel in korte tijd een groter wordende vacaturebehoefte.

 

Case study: Kantoren

Organisaties zoals KFC, Booking.com, FD Mediagroep, BAM en Domino’s maken regelmatig gebruik van de Recruitment Services van Yoores voor het werven van onder andere administratief personeel, IT specialisten, Marketing & Sales, HR medewerkers, Secretarieel personeel en klantenservicemedewerkers.

 

Case study: Farma

De farmaceutische industrie heeft een dusdanig uitgebreid vacature palet, dat er behoefte is aan recruitmentexpertise binnen meerdere vakgebieden. Yoores heeft ruime ervaring binnen de farmaceutische industrie en heeft voor AstraZeneca gedurende een periode van 5 jaar nagenoeg alle posities vervuld.

Deze klanten gingen je voor

 

adm

wilmar

sharp

booking

 

astra

olam

heras

hessing

 

Henry

Intertrust

Keter

KFC

 

bnr

unica

Fdmediagroep

varriet

 

wild

olenex

aggreko

Fatboy

 

budget energie

cb

cimcool

dar

 

dsv

geveke

H&S

HEk

 

Koopman

Velison

Zorg