Recruitment Services - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Recruitment Services van Yoores

De Recruitment Services van Yoores bieden jou alle mogelijke recruitment tools die op dit moment beschikbaar zijn. Van het plaatsen van adverenties tot Talent Sourcing. Van Social Media tot Recruitment Video’s. Van Selectie tot Referentie checks.

 

Wij hebben in overleg met onze huidige klanten het recruitment proces in effectieve stukken gehakt. En, hebben onze relaties aangeboden om het proces in stukjes af te kunnen nemen. Dit is een doorslaand succes gebleken. Elke relatie bepaalt per vacature, welke services er worden ingezet. Alleen een advertentie op Indeed en Google? Alleen een referral campagne? Of beide? Alles is mogelijk. Zelfs om niks in te zetten. Jij bepaalt welke diensten je inzet om jouw vacatures in te vullen. Heb je advies nodig? Dan adviseren we je. Alles om er voor te zorgen dat jij jouw vacatures invult.

 

Met de Yoores Recruitment Services krijg je van ons een gratis werken-bij site inclusief Recruitment Portal. Hier plaats je jouw vacatures die direct zichtbaar zijn op jouw werken-bij site. Vervolgens zet je de activiteiten aan om de instroom op gang te brengen.

 

Indien je verder ondersteuning wil op de vacatures, kunnen we je helpen met Talent Sourcing, Selecteren en Telefonische screening. Alle onderdelen van het gehele proces zijn beschikbaar om jou te ondersteunen. Je hebt 24/7 toegang tot de belangrijkste recruitment tools, Recruiment KPI’s en Analytics data. Onze medewerkers zijn van 9 tot 22 uur beschikbaar om je ondersteunen. Alles met het doel om jouw interne recruitment proces naar een hoger niveau te tillen.

 

De afgelopen 8 jaar hebben we zo’n 7500 vacatures behandeld met een invulpercentage van 96%. Dus, dat we dit kunnen is wel duidelijk. Benieuw hoe dit werkt? Kijk hier onder naar het proces.

 

Is dit iets dat bij jou past, plan dan een demo in. In deze online demo van 45 minuten kunnen we concreet laten zien hoe onze software werkt en wat dit voor oplevert.

 

Yoores Recruitment Portal

Vacatures invoeren in Recruitment Portal

 
 
 

Plaatsing vacatures op werken-bij site

 
 

Vindbaarheid gratis aggregators

Indeed
Google for Jobs
Trovit
Jooble
Nuevoo
Jobrapido
 

Recruitment Marketing Campagne

Social Media
Jobboards
SEO & SEA
Job Video
 

Backoffice Recruiter

Selectie
Screening
Planning
Referentie
 
 

Active Talent Sourcing

 
 
 

Inzet corporate recruiter

 

Weten wat onze Recruitment Services voor jou kunnen doen?

Plan dan een online demo 
in via het formulier

Emp