Kantoren - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Sinds 2011 is Yoores gespecialiseerd in Recruitment Services. Naast klanten binnen specifieke segmenten zoals de procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie en de installatietechniek, behoren ook diverse organisaties binnen het kantoorwezen tot de klantenkring van Yoores.

Organisaties zoals KFC, Booking.com, FD Media Groep, BAM en Domino’s maken regelmatig gebruik van de services van Yoores voor het werven van onder andere administratief personeel, IT specialisten, Marketing & Sales, HR medewerkers, Secretarieel personeel en klantenservicemedewerkers. Ook voor functies op managementniveau wordt Yoores regelmatig ingeschakeld. Toch zal de naam Yoores niet snel een belletje doen rinkelen.

Yoores is gespecialiseerd in het aantrekken van de juiste kandidaten voor iedere vacature. Afhankelijk van de behoefte van onze klanten doen we dit door de inzet van
Recruitment Services.

Hierbij besteed je het gehele (of delen van het) recruitmentproces van je organisatie aan ons uit. Als Recruitment Services provider werkt Yoores, volledig client-branded, als onderdeel van je HR team. Heb je behoefte aan kleinschalige ondersteuning? Dan kun je bij ons terecht voor doeltreffende Recruitment Marketing campagnes. 

Exclusief én client-branded

Kees-Jan Band, Recruiter, vertelt:

Yoores bedient een aantal van de grootste namen van Nederland. Maar omdat de organisatie in veel gevallen exclusief én client-branded opereert, zijn ze niet altijd zichtbaar; ze werken graag van achter de schermen. Het invulpercentage van 96% liegt er echter niet om!

Geen werving- en selectiebureau

Vaak is de eerste indruk dat Yoores een zelfde service biedt als werving- en selectiebureaus, maar dat is niet het geval. Edwin Noordeloos, CEO bij Yoores, licht toe: Onze service gaat veel verder dan alleen het leveren van potentiële kandidaten. Met onze flexibele services kunnen we het recruitment proces deels of zelfs volledig uit handen nemen van onze klanten. Niet alleen geeft dat hen meer rust, het bespaart ze ook nog eens heel veel tijd. Onze klanten hoeven nooit meer verschillende bureaus te managen of honderden CV’s door te spitten. Wij leveren een specifieke selectie van zeer geschikte kandidaten aan en dat tegen veel lagere prijzen dan een gemiddeld werving- en selectiebureau. Recruitment 3.0 noemen we dat!

Redenen voor de inzet van Yoores

  • Vacatures worden sneller ingevuld
  • Door een grotere reikwijdte is de kwaliteit van de kandidaten toegenomen
  • Employer branding wordt opgebouwd
  • HR wordt volledig ontlast
  • Candidate Experience gaat omhoog
  • Toegang tot diverse database aan potentiële kandidaten
  • Kostenbesparing
  • Retentie van nieuwe medewerkers is veel hoger dan bij W&S bureau

Transparantie en flexibiliteit

Veel klanten waarderen de transparantie en flexibiliteit die Yoores biedt. “Yoores hanteert verschillende prijsmodellen, omdat we klanten hebben waar we 100+ vacatures per jaar doen zoals Heras, maar ook klanten met 5 vacatures per jaar zoals Sharp. Maar de client branded werving, het ontzorgen van de HR afdeling in het proces, het hoge invulpercentage en de relatief lage kosten dragen bij aan ons succes”, aldus Edwin.

Wie gingen jou voor

Meer informatie

Bekijk Video

Bekijk in onderstaande video van 2 minuten hoe onze flexibele Recruitment Services werken!

Download Brochure

Download direct de brochure met informatie over de Yoores Recruitment Services!

Demo inplannen

Wil je meer informatie over hoe onze Recruitment Services specifiek voor jou kunnen werken?
Vraag direct een demo aan!

behappy title