Recruitment Marketing - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Employer Marketing

Employer Marketing is het effectief in de markt zetten van jouw Employer Brand. Dit is waar Yoores zeer sterk in is en ruim 10 jaar ervaring mee heeft. Employer Marketing vormt het geheel van activiteiten om dit te doen en begint bij het vaststellen van de Employer Value Proposition (EVP). Vanuit de EVP wordt de Employer Branding strategie opgesteld. De eerste stap hierna is het bouwen van een werken-bij site welke op adequate wijze de EVP weergeeft. Tevens wordt getoetst of de Candidate Experience in lijn is met de EVP.

 

Recruitment Marketing

Als deze basis staat, gaan we met de vacatures aan de slag. Yoores beschikt als enige recruitmentspecialist in Nederland over een 4-channel recruitment platform waarin wij in-house alle marketing channels aan elkaar koppelen.

 

Bekijk in de 3 minuten durende video hoe dit werkt.

Onze recruitment marketing wordt in veel gevallen aangevuld met Active Talent Sourcing, oftewel het actief benaderen van geschikte kandidaten middels diverse databases. Allemaal GDPR en AVG compliant natuurlijk.

En wil je de kandidaten niet allemaal zelf behandelen, maar alleen de meeste geschikte CV’s ontvangen? Dat kan ook! Wij sturen alle kandidaten een bevestiging van ontvangst en jij krijgt alleen de voor jou relevante CV's.

 

 

Wij beoordelen alle CV’s en motivatiebrieven, om vervolgens de top 5 te selecteren. Deze benaderen we telefonisch (in de avonduren) voor een screening. Op basis van deze screening sturen we jou de meest passende kandidaten. Indien gewenst, plannen we ook nog de afspraken voor je in. Dan hoef jij ze alleen nog maar te spreken. 

 

Hoe prettig kan recruitment zijn

Zoals ook bij onze RPO oplossingen, is onze Employer Marketing oplossing flexibel en volledig op maat in te richten, volledig aansluitend op jouw specifieke wervingsbehoeften. Zoals je merkt staat bij Yoores de klant écht bovenaan. Wij hebben de kennis en capaciteit, jij het merk en de behoefte. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid om jouw behoefte zo effectief en efficient mogelijk in te vullen. Zo bespaar jij tijd én kosten. Zó prettig kan recruitment zijn. 

 

Employer Marketing & 4 Channel Recruitment Strategy

De meeste aanbieders van Job Marketing werken met slechts één van de 4 Recruitment Marketing platformen. Yoores biedt als enige in Nederland integrale Recruitment Marketing aan, van het publiceren van vacatures op jobboards en Social Media tot zoekmachinemarketing en Active Talent Sourcing. Eventueel aangevuld met een sterke Employer Branding strategie. Heb je al een EVP en branding strategie? Dan zorgen we dat alle uitingen perfect aansluiten op jouw propositie. Zo bouwen we mee aan een krachtig Employer Brand.

Employer Branding
image

Wie nu en in de toekomst relevant wil zijn als werkgever, dient continu te werken aan het versterken van het werkgeversmerk. Een duidelijke Employee Value Proposition (EVP), een goede werken-bij site en een krachtig Employer Brand dragen bij aan het aantrekken en behouden van het juiste talent. Employer Branding is niet iets wat je tussendoor doet, maar vraagt om een langetermijnplanning en de juiste specialisten om het plan op te zetten en cross-platform uit te voeren, van awareness tot engagement.

 

image
image
image
image