Technologische ontwikkelingen in recruitment - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Technologie blijft in een rap tempo ontwikkelen. Niet alleen in de consumentenmarkt is dit duidelijk merkbaar en voelbaar, ook in recruitment wordt de rol van technologische ontwikkelingen steeds groter.

De 5 voordelen van een werken-bij site

Wij hebben een aantal van de belangrijke ontwikkelingen voor je op een rijtje gezet.

Recruitment zal steeds verder digitaliseren
Recruitment zal in de toekomst steeds verder digitaliseren en dienstverleners continue voor de uitdaging stellen om hun technologische oplossingen optimaal af te stemmen op hun interne processen en uitdagingen. Door de opkomst van toepassingen op het gebied van data kan in één digitaal platform vrijwel alle aspecten van recruitment worden samengevoegd.

Mobiel verkeer neemt toe
Hoewel sollicitanten doorgaans nog steeds de voorkeur geven aan solliciteren via desktop, is het opvallend dat het zoeken naar vacatures wel steeds vaker via mobiele apparaten gebeurt. Het is dus erg belangrijk om jouw werken-bij omgeving inclusief vacatures mobile friendly te maken.

Beheer van kandidaten automatiseren
Door jouw werken-bij website te koppelen aan een Applicant Tracking System is het mogelijk om geautomatiseerd kandidaten te managen. Vanaf het moment van sollicitatie kun je de gehele flow inrichten die een kandidaat moet doorlopen, of het nu gaat om een afwijzing of het doorzetten naar een vervolgprocedure: in een ATS kun je dat instellen én bijhouden. Dat maakt het proces voor jou efficiënter en voor de kandidaat een prettige ervaring.

Een complete werken-bij omgeving
Met een volledige werken-bij omgeving vul je vacatures sneller, efficiënter en professioneler in. Dit geoptimaliseerde proces levert uiteindelijk een aanzienlijke kostenbesparing op. Het platform in combinatie met de verbeterde vindbaarheid zorgen voor meer sollicitaties en betere processing wat ook weer resulteert in een verlaging van de recruitment spend.

Wat er nog komen gaat
Dit is maar een tipje van de sluier. Veel organisaties zijn al in de weer met technologieën zoals marketing automation en chatbots. De verwachting is dat deze technologische opmars alleen maar verder gaat waarbij in de nabije toekomst ook Artificial Intelligence en Virtual Reality zomaar een belangrijke rol kunnen gaan spelen.

Wil je vrijblijvend eens sparren over de mogelijkheden van een werken-bij omgeving met ATS voor jouw organisatie, neem dan gerust eens contact met me op.


Yoores Marketing & Sales


Yoores Recruitment Solutions

Empowering Recruitment