Hoe werkt Recruitment Process Outsourcing? - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Recruitment Process Outsourcing is gericht op het efficiënter inrichten van jouw recruitmentprocessen met als doel het ontzorgen van de HR afdeling en het verlagen van de recruitmentkosten.

Hoe werkt RPO?

 

Gefeliciteerd! Je hebt een belangrijk besluit genomen, namelijk het uitbesteden van jouw recruitment. Maar hoe werkt RPO in de praktijk?

 

Binnen onze meest gevraagde RPO oplossing is de totale verantwoordelijkheid voor het recruitmentproces uitbesteed aan Yoores.

 

Vanaf daar beginnen we bij het vaststellen van de Employer Value Proposition. Dit doen we in overleg met alle stakeholders binnen de organisatie om uiteindelijk tot een sterke EVP te komen die de basis zal worden voor alle uitingen.

 

De stap daarna is het bouwen van een krachtige werken-bij site. Binnen die website worden de vacatures geplaatst, maar zal ook het Employer Brand van jouw organisatie gepresenteerd worden, eventueel aangevuld met branding video’s. De werken-bij site koppelen we aan een ATS waarmee onder andere het sollicitatieproces gemonitord en geautomatiseerd kan worden.

 

Als die basis staat gaan we actief op zoek naar de juiste kandidaten. Onze on-site recruiter ondersteunt onder andere bij de job-intakes, het sourcen van geschikte kandidaten en het selecteren van kandidaten in overleg met de hiring manager.

 

Je ziet het: Recruitment Process Outsourcing ontzorgt jouw HR afdeling volledig zodat deze zich weer kan richten op kerntaken zoals het voeren van sollicitatiegesprekken of het beoordelen van kandidaten.

 

Wist je trouwens dat RPO van Yoores ook modulair afgenomen kan worden? Zo krijg je precies wat je nodig hebt.

  

Meer informatie over onze RPO oplossingen? Neem dan eens contact met ons op!

 

Yoores Marketing & Sales

Yoores Recruitment Solutions

Empowering Recruitment