Het kost veel tijd en stress! - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Updates geven aan kandidaten, uitnodigingen en afwijzingen versturen. Persoonlijke data op tijd verwijderen conform AVG. Meerdere bureaus komen met cv’s die niet goed aansluiten en bellen continue voor feedback.

Blog-Yoores-De-werken-bij-site--het-fundament-van-recruitment

 

En dan toch weer niet de juiste mensen op gesprek en de vacatures blijven open. Het blijft een uitdaging om dit allemaal te managen, alle stakeholders binnen je recruitmentproces tevreden houden kost veel tijd en zelfs stress.

 

Lang niet iedereen krijgt evenveel energie van al deze onderdelen in het proces. En zelfs met de inzet van externen voel je je niet ontzorgd.

 

Even terug naar het doel: je wil de vacatures sneller invullen en goede kandidaten binnen halen en het liefst ook nog de kosten onder controle houden. Wij hebben een uniek concept. Lees de komende weken welke frustraties we hiermee weghalen.

 

Ons doel is om te ontzorgen op die gebieden waar jullie behoefte aan hebben.

 

We constateren dat HR-professionals bepaalde taken heel leuk vinden binnen het recruitment proces, en veel andere taken juist weer niet. Vaak moet je daar dan ook nog eens de meeste tijd aan besteden. Onze dienstverlening is erop gericht om jouw werk zo makkelijk mogelijk te maken. We houden recruitment leuk, omdat jezelf kan bepalen hoe je het inricht. We helpen je met ons invulpercentage van 100% en tegen veel lagere kosten en een kortere time-to-hire dan je gewend bent.

 

Wil je ook een zorgeloos recruitmentproces en niet afhankelijk zijn van (dure) werving- en selectiebureaus? Praat eens met één van onze klanten hoe we ze helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Jasper Mollink
Sales Consultant
@:

 

Yoores Recruitment Solutions

Empowering Recruitment