Geen enkele reactie, en nu? - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Inspirerende vacatureteksten schrijven, vacatures plaatsen, soms nog wat externe hulp inschakelen en dan is het wachten... Waarom is het zo lastig om die vacatures te vullen.

Blog-Yoores-De-werken-bij-site--het-fundament-van-recruitment

 

Alle stappen in jullie interne proces zijn doorlopen, functieomschrijvingen en verwachtingen besproken met de Hiring Managers, vacatures online gezet, profielen besproken met externen die willen bijdragen en dan wachten tot de sollicitaties binnenkomen.


Met een tekort in elke beroepsgroep horen wij dat er vervolgens weinig tot geen respons komt en van je externe hulp ontvang je CV’s van kandidaten die niet of nauwelijks aansluiten.


Hoe zorg je dan dat je de juiste doelgroep bereikt?
Waarschijnlijk zoek je op de verkeerde plek, met de verkeerde teksten en ben je zelfs vrijwel onvindbaar voor (latent) werkzoekenden.


We hebben al vaker gesproken over het fundament in je recruitmentproces; je Employer Brand, een ATS en hoe dit je helpt. Hier gaan we in de komende blogs nog dieper op in, dus daar later nog meer over.


Maar het gehele recruitmentproces bestaat naast dit fundament nog uit meer essentiële schakels. Die los van elkaar en zonder stroomlijning niet tot hun recht komen. We spreken ook veel organisaties die wel een Werken-bij site hebben, wel software gebruiken maar nog steeds onvoldoende kwalitatieve instroom hebben. Dus ze bereiken niet de juiste doelgroep.


De combinatie van Employer Marketing en Job Marketing is waar Yoores zeer sterk in is en ruim 10 jaar ervaring mee heeft. Wij zorgen dat je zichtbaar bent op alle (specialistische) Job-boards, Socials en met de juiste content. Yoores biedt een volledig flexibele oplossing, je kiest zelf zelf per vacature hoe we je helpen. Van gerichte exposure op Social Media en Jobboards tot full service waarbij wij searchen, screenen en selecteren. Jij bepaalt.


Wij weten precies welke middelen en waar we deze moeten inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Samen vinden we de juiste doelgroep en dat jullie als organisatie gevonden worden.


Wij beloven: een invulpercentage van 100% tegen verbazend lagere kosten dan je gewend bent bij Werving- en Selectiebureaus.


Jasper Mollink
Sales Consultant
@:

 

Yoores Recruitment Solutions
Empowering Recruitment