Lange termijnstrategie 2023 - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

We bespraken al dat de krapte in de arbeidsmarkt nog steeds erg groot is, de prognose voor 2023 ziet er niet rooskleuriger uit. Het ziekteverzuim is daarbij in de afgelopen 20 jaar ook nog niet zo hoog geweest.

Blog-Yoores-Lange-Termijn-Strategie

 

Dit is uiteraard te relateren aan de toenemende werkdruk vanwege de personeelstekorten. Werkgevers worden opgeroepen om meer aandacht te besteden aan de dreigende burn-out golf. Dit benadrukt nogmaals het belang van een effectief en efficiënt recruitmentproces.

 

Een effectief en efficiënt recruitmentproces is gericht op een lange termijnstrategie voor de organisatie. Enkel het ad-hoc vullen van openstaande vacatures door bijvoorbeeld de inzet van Wervingen Selectiebureaus draagt hier niet aan bij.

De lange termijn is leidend, er moet steevast gewerkt worden aan de Employer Brand en Candidate Experience. Hierdoor belanden organisaties vaak in een spagaat, het kost tijd en middelen om hierin te investeren. En aan die tijd en middelen ontbreekt het nou juist vaak. De vraag is dus hoe je kan investeren in je werkgeversmerk en tegelijkertijd de medewerkers binnen je organisatie kan ontzorgen.

 

Om hier een antwoord op te krijgen kun je starten met onze Recruitment Scan als nulmeting. Op deze manier krijg je een goed beeld van de sterke en eventuele zwakke plekken in het proces.

 

Wij helpen onze klanten door het volledige (of gedeeltelijke) recruitmentproces uit handen te nemen. Dat uit handen geven klinkt vaak ook weer spannend, want je wil uiteraard wel in control blijven. Daarom fungeren wij als een extensie van de HR of recruitment afdeling.

Hierbij zien wij 5 belangrijke voordelen terugkomen in al onze samenwerkingen, namelijk:

1. Snellere invulling van vacatures, met betere kandidaten
2. Verlaging van de recruitmentkosten
3: Aanzienlijke versterking van de Employer Brand
4. Ontzorgen van de HR-afdeling
5: Volledige flexibiliteit en controle

 

Edwin Noordeloos, Directeur bij Yoores, vertelt over de samenwerkingen:
“We merken dat organisaties die met ons gaan werken vaak eerst contact zoeken met werving- en selectiebureaus. En in vrijwel alle gevallen komen ze er vrij snel achter dat dit soort bureaus slechts een tijdelijke oplossing bieden voor een structureel probleem en te weinig langdurige oplossingen kunnen bieden. Iets wat wij voorkomen door het proces bij de opdrachtgever van begin tot eind neer te zetten, op te bouwen en uit te voeren.”

 

Ben je benieuwd hoe onze flexibele Recruitment Solutions aansluiten op jullie wervingsbehoefte en Recruitment strategie? We vertellen je graag meer over hoe we deze voordelen realiseren voor onze klanten.

 

Jasper Mollink
Sales Consultant
@:

 

Yoores Recruitment Solutions
Empowering Recruitment