Krachten bundelen - Yoores Recruitment Solutions

+31 88 5678 333 | Amsterdam | Willemstad | Mail Onze Recruiter

Niet elke HR- of recruitmentafdeling beschikt over de vereiste capaciteit en expertise om het recruitmentproces succesvol vorm te geven. Daar kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen.

Blog Yoores Recruitment HR

De tijd is aangebroken waarbij het aantrekken én behouden van het juiste talent meer van belang is dan een aantal jaren geleden. Al eens gedacht aan het inzetten van een boeiende Job Video? De nieuwe medewerker zou zich meer dan ooit vereerd kunnen voelen dat de organisatie complete machines, middelen en mensen inzet om het juiste talent te verleiden, te verbinden en te werven met behulp van big data. Wat een luxe! 

Luxe, maar ook een zorg voor HR en recruitment. Nu meer dan ooit dien je na te denken over de juiste medewerker. Want wat en wie is juist voor de organisatie? 

Uiteraard zijn er veel partijen die je kunnen helpen met deze specifieke vraag, het aanbod is heel groot. Zie jij als afdeling of organisatie door de bomen het bos niet meer met al deze recruitment specialisten en zou je vrijblijvend advies wensen over hoe je een gedeelte of het gehele recruitmentproces wenst te optimaliseren?

Denk dan eens Recruitment Marketing van Yoores. Op basis van jouw recruitment capaciteit, kennis en behoeften bepaal je welk deel van het proces je zelf in de hand houdt en waar je de kennis en expertise van Yoores inschakelt.

Mocht je een (specialistische) vacature hebben welke maar niet wordt ingevuld, hetzij in eigen beheer dan wel middels een externe partij, dan kunnen wij je vrijblijvend advies geven én informeren over waar de doelgroep zich bevindt. Ook kan Yoores jouw organisatie volledig ontzorgen zodat er weer volledig gefocust kan worden op de kernactiviteiten binnen de organisatie.

Mocht je graag alle delen van het recruitmentproces in eigen beheer willen houden, dan kan het toch zinvol zijn om jouw proces onder de loep te nemen. Hoe succesvol ben je als team en waar liggen ieders kwaliteiten? Hoe lang staat een vacature open en hoeveel bureaus zoeken mee voor de verschillende vacatures? Hoeveel grip heb je nog op het proces en wat is de voortgang van alle trajecten en procedures die lopen?

In gesprekken die ik vanuit mijn functie als Business Development Consultant voer, merk ik dat er veel bedrijven zijn die steeds meer behoefte hebben om te weten waar de doelgroep zich bevindt en dat de juiste marketingmix wordt aangeboden voor bepaalde vacatures.

Vanuit onze kennis en ervaring, en ja, ook door middel van big data research, kunnen wij indien wenselijk zorgen voor een SEO optimalisatie, plaatsing van vacatures op de relevante Job Boards, het inzetten van social media campagnes en het aanbieden van Job Video’s. 

Mocht Recruitment Marketing niet voldoende zijn, dan kunnen we jou en jouw organisatie tevens ondersteunen met het actief zoeken en benaderen van kandidaten. Indien je graag een aantal behoeftes in eigen beheer houdt, maar een gedeelte van jouw proces uit handen wilt geven, dan kan onze integrale en client-branded dienstverlening wellicht passend zijn om de krachten te bundelen.

Meer weten over onze Recruitment Solutions en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op via +31 6 8689 2731.

 

Marloes te Wierik

Business Development Consultant

Yoores Recruitment Solutions

Empower your recruitment